THE LIEBSTER AWARD

Each nominee must have under 200 followers.
Thank and link to the nominating blog.
Answer their 10 questions and propose 10 new ones for your nominees.
Nominate a few blogs and tell them that they’ve been nominated.
Write a post containing the questions.
Include these rules in the post.

Here are her (who nominated me) questions asked and answered;

1.  The world would end in exactly 10 mins,you have time for 3 phone calls;who would you call?

Ans- Fatima,Fatima,Fatima……

2.   There are 7 visible colors in a rainbow.if you had to eliminate one color,which one it would be?

Ans- Yellow,i never liked that color.

3.   You have died and standing at the reincarnation station.    Unfortunately,there are only 2 options available today. To poor homeless and wise or extremely rich,powerful and stupid,which one will you choose?

Ans- To be rich,powerful and stupid i choose, because i don’t want  to experience the same even after dying, 🙂 .

4.   Which scenario best suits you? A cabana on the pristine  secluded beach or a penthouse apartment in a giant metropolis?

Ans-  Definitely a cabana on a secluded beach,

5.  Imagine for an instance you are Noah,with only 1 room for one more pair of species,But in confusion you have forgotten to include dogs and cats,which do you let in?

Ans-  I wish that i was Noah there wouldn’t be any dogs in the world.

6.  Which do you prefer ? a mediocre T-BONE steak with all the trimmings or an amazing hot dog with french fries?

Ans-  French fries all the way! I love them with ketchup,

7.  Which of the following best describes your character? Aung   san suu kyi,Vladimir putin, dalai lama,or homer simpson?

Ans- None of them,

8. Earth is in a collision course with a massive asteroid.There is  room for just one more volunteer for what is almost definitely a  suicide mission to save the planet.Do you stay here and hope   for the best or take charge of your on destiny?

Ans- i would stay home,i hate flying

9.  For some bizarre reason, the government of your country  decided to ration light bulbs ,you are only allowed one per household ,which room gets the light?

Ans-  Bathroom,i want to know i have cleaned myself well,

10.  On the island of Bermuda there are 9 parishes.First is St.George which includes St.David’s( the best part) there are 8 others whose name i don’t recall at this time.Which part is the best?

Ans-  Question out of my vocabulary……

Here are my nominees:

-brokenlullabies.com

-imajinesstories.wordpress.com

-inoirvelvet.com

-oupieesworld.wordpress.com

-awordtoomany.wordpress.com

10 Questions for you :

  1. If you could eat lunch with one famous person, who would it  be?
  2. Do you like dancing?
  3. What do you consider to the most valuable thing you own: when you were a child/teenager/now?
  4. If you were to get a tattoo, what would it say or what would the graphic be?
  5. You were just given a yacht. What would you name it?
  6. What would you leave in your will for the person you care about the most?
  7. You’ve just been hired to a promotions position at Kellog Co. What would you put in a new breakfast cereal box as a gimmick
  8. Tell me something about you that most people don’t know
  9. Who do you admire the most?
  10. If there were a holiday in your honor what would it celebrate?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s